Ystävänpäivän hengessä ystävät Chef Antniemi ja Chef Nikali tekevät illallisen Teiskon Salonsaaressa.
Menun pääraaka-aineet, ja vähän enemmänkin on sastamalalaisten pientuottajien käsialaa. Karitsan liha on Nikalin oman niityn kasvatteja ja naapuritila Alasen hiehoa.
MENU
*Scott’s egg, ”Tämä perinneherkku on tehty Nikalin tilan karitsasta ja Tapanilan kanalan kananmunista”
*Kanttarelivohveli ja oman tilan savuhilma-karitsa makkaraa,
*Vitello tonato, ”Alasen tilan fileestä tehtyä riimihärkää, joka on saanut italialaisen kasteen ja juustomestari Döringin siunauksen”
Karitsa kolmikko
*Pääruokana tarjoillaan parhaat palat kesän omilla niityillä laiduntaneista karitsoista.
*Täydellisen kypsyistä fileetä, suussa sulavaa karetta sekä yön yli haudutettua niskaa.
*Seurana on paahdettuja juureksia, punaviinikastiketta ja tattikermaa
Jälkeen
*Tarte tatin, ”Nikalin talviomenoista tehty herkku, tarjoillaan kardemumma creme-fraichella”